måndag 23 januari 2017

Soros lakejer i Sverige

Soros lakejer i Sverige



Hemliga dokument visar att 13 politiker från Sverige är ”betrodda” av den judiske superkapitalisten George Soros. Här följer listan.

I samband med att Soros stiftelse Open Society Foundations hackats och fått runt 2 500 interna dokument läckta framkommer bland annat hur George Soros sponsrat den svenskfientliga stiftelsen Expo och en mängd andra ”antirasistiska” grupper i hela Europa. 
Dokument visar även hur Soros organisation medger att den varit inblandad i migrationskrisen genom att ”influera invandringspolitiken på ett globalt plan” och gjort flyktingkrisen till ”det nya normala”.


Listan   Soros lakejer
1. Lars Adaktusson (KD)
2. Anna Maria Corazza Bildt (M)
3. Malin Björk (V)
4. Bodil Ceballos (MP)
5. Peter Eriksson (MP)
6. Fredrick Federley (C)
7. Christofer Fjellner (M)
8. Gunnar Hökmark (M)
9. Olle Ludvigsson (S)
10. Jens Nilsson (S)
11. Soray Post (FI)
12. Marita Ulvskog (S)
13. Cecilia Wikström (L)

Läs mera här
https://www.nordfront.se/har-ar-soros-lakejer-i-sverige.smr



Invandrarna som våldtog flickan i Uppsala




Flyktingar våldtog och urinerade på 5-årig flicka – filmade och visade flickans pappa.



Tre flyktingbarn från Irak och Sudan misstänks ha gruppvåldtagit en femårig flicka i Twin Falls i Ohio, USA, skriverBreitbart. Fallet väcker avsky i staden som för bara ett par decennier sedan var en lugn industristad med nästan bara vita invånare.


Den asylrelaterade våldtäktsvågen har nu nått fram till Ohio i USA efter att ha svept över Sverige och övriga Europa. Den 2 juni i år våldtogs en femårig förstånds­handikappad flicka i Twin Falls av flyktingbarn som uppges vara mellan sju och tio år gamla.

Flyktingbarnen, som enligt sina asyl­ansökningar kommer från Irak och Sudan, ska bland annat ha våldtagit flickan oralt och analt innan de avslutade med att urinera på flickan, i hennes mun och i hennes ansikte. De filmade dessutom hela över­greppet med en mobilkamera.

Efter övergreppet visade flyktingarna våldtäkts­filmen för den våldtagna flickans pappa. När han sett 30 sekunder av filmen och förstod vad den visade ville han inte se mer.

– Hallå, här ser du! Jag gjorde inget fel, sade en av flyktingpojkarna till pappan medan han visade filmen.

– Jag gjorde inget fel, jag filmade bara, inget fel alls!

Pappan har berättat om upplevelsen för Breitbarts journalist Lee Stranahan.

– Jag vill inte se något mer av det där. Om jag gör det kommer jag göra något jag inte borde göra, säger han.

Flyktingfamiljerna, som nyligen ska ha kommit till USA, tycks ha förstått att gruppvåldtäkten kunde skapa problem för dem. De pratade arabiska med varandra och försökte övertala den våldtagna flickans familj om att inte anmäla övergreppet.

– Ingen polis! Ingen polis! sade de.

Fler ord än så tycks de inte ha behärskat.

Riksnyhet
Våldtäkten mot den femåriga flickan har under sommaren blivit riksnyhet i USA och i det närmaste skapat upprorsstämning i staden. Fox News, CBS lokala TV-station KTVB liksom Washington Post är några av de mediebolag som gjort nyhetsinslag eller skrivit artiklar om våldtäkten. I vissa fall har den blivit en följetång under sommaren allt eftersom nya detaljer avslöjats.

Förra veckan skrev Breitbart att lokala aktivister, som tagit strid för den femåriga flickan, kräver att flyktingfrågan och övergreppet blir en valfråga och att Hillary Clinton och Donald Trump kommer till staden för att ge sin syn på saken.

Samtidigt kämpar polisen med att bemöta falska rykten och anklagelser som sprids med anledning av händelsen, skriver Washington Post.Bland annat påstås att våldtäktsmännen är flyktingar från Syrien, något polisen dementerar. Polisen säger också att övergreppet troligen kommer rubriceras som sexuellt övergrepp, inte våldtäkt.

Ett annat falskt rykte som polisen dementerar är att flyktingpojkarna knivhotade flickan och tvingade in henne i en tvättstuga där övergreppet utfördes. Det ska visserligen vara sant att de våldförde sig på henne i en tvättstuga, men det finns inget som styrker att hon hotades med kniv.

Till skillnad från vad som händer i Sverige vid liknande brott har två av gärningsmännen gripits, trots sin låga ålder, och hålls i förvar i en ungdomsarrest.

Mångkulturalisering
Twin Falls var för bara ett par decennier sedan en stad med nästan bara vita amerikaner. Sedan mitten av 90-talet har en snabb mångkulturalisering av staden genomförts och idag är mer än 12 procent av befolkningen icke-vit.

Under 90-talet kom invandrarna framförallt från Balkan och forna Sovjetstaterna, men på senare år har allt fler kommit från Mellanöstern och Afrika. Bara mellan 2010 och 2013 kom nästan 1.200 invandrarefrån tredje världen till den lilla staden, något som förändrat stadens demografi betydligt.

Än så länge är emellertid Twin Falls en stad med färre antal våldsbrott per 100.000 invånare än genomsnittet i USA, enligt officiell statistik.



Mehmet Kaplan om Fadime: "Det var rätt att hon dödades"Före detta bostadsminister och miljöpartisten Mehmet Kaplan ska ha reagerat på mordet på Fadime Sahindal med att uttrycka att det var rätt att döda henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar